I. Despre Noi

Serviciul https://www.sticky-art.ro/ este oferit de RAMY TRADE 2017 SRL cu sediul in str. Preot Sebe Costin, nr 16A, Chiajna, Ilfov inmatriculata in Registrul comertului sub nr. J23/1906/2017, avand cod unic de inregistrare RO37474798, denumita in cele ce urmeaza Societatea.


Ne puteti contacta prin urmatoarele mijloace:


Prin posta la adresa de corespondenta: str. Preot Sebe Costin, nr 16A, Chiajna, Ilfov.


Prin e-mail la urmatoarele adrese:

contact@sticky-art.ro - pentru intrebari referitoare la procedura de plasare acomenzilor, metode de plata, metode de livrare, cereri money back, etc.;

contact@sticky-art.ro - pentru initiere colaborari si parteneriate.

Prin telefon la numarul: 0744.48.20.73


II. Despre Sticky Art

Sticky Art este un serviciu e-commerce care ofera utilizatorilor sai posibilitatea de a intra in posesia produselor afisate. Achizitia produselor se face pe baza comenzilor primite prin site sau telefon. 


III. Proprietatea Intelectuala

Continutul si designul Sticky Art, precum si orice alt material avand legatura cu acesta trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. prin orice alta modalitate (exemplu: articole, design, descriere produse si orice alte materiale), apartin Societatii si/sau colaboratorilor sai - acolo unde acest lucru este specificat in mod expres - (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele Sticky Art fara a detine o permisiune scrisa, prealabila din partea Societatii. 

Nu puteti folosi cadre (frames in sensul limbajului HTML) sau tehnici de incadrare (framing techniques in sensul limbajului HTML) pentru marci, logo-uri, sau alte informatii protejate de legea copyrightului (inclusiv imagini, texte, interfete, formulare) ale Sticky Art fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Societatii. 

Este permisa crearea limitata, revocabila si neexclusiva a hiperlinkurilor catre pagina de index a Sticky Art, atata timp cat aceasta actiune nu prezinta serviciul Sticky Art intr-o lumina falsa, inselatoare, derogatorie sau ofensiva. Nu puteti folosi logo-ul firmei sau alte proprietati grafice, sau marci ca parte a hyperlinkurilor fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Societatii.

IV. Inregistrarea ca utilizator

Site-ul Sticky Art poate fi accesat in mod gratuit, iar simpla navigare in paginile acestuia nu este conditionata de inregistrarea ca utilizator (crearea unui cont de utilizator pe Site). Pentru a beneficia insa de anumite servicii oferite de Site, precum achizitionarea produselor oferite de acesta, primirea newsletterului Sticky Art sau verificarea situatiei unor comenzi proprii, va trebui sa va inregistrati ca utilizator (sa va creati un cont de utilizator pe Site). Inregistrarea ca utilizator presupune acceptarea prealabila de catre dvs. a Termenilor si Conditiilor de utilizare a Sticky Art si a Politicii de Confidentialitate a acestuia. Aceste reglementari constituie baza contractuala a raporturilor dintre utilizatori si Societate.

Intrucat prevederile Termenilor si Conditiilor de utilizare si ai Politicii de Confidentialitate pot fi modificate, va rugam sa le revedeti periodic. In conditiile in care nu veti mai fi de acord cu prevederile acestora, va rugam sa nu mai accesati/folositi serviciile Sticky Art. 

Daca folositi acest Site, sunteti responsabili cu privire la pastrarea confidentialitatii datelor de acces in contul dvs. de utilizator, creat pe Site si sunteti de acord sa va asumati responsabilitatea pentru toate activitatile efectuate din contul dvs. de utilizator, creat pe Site.

Sticky Art poate vinde produse pentru copii sub 14 (paisprezece) ani, dar le vinde adultilor, care sunt autorizati sa efectueze plati online cu cardul sau prin orice alta metoda de plata acceptata de Sticky Art. Daca aveti mai putin de 14 (paisprezece) ani, puteti achizitiona produsele Sticky Art, numai cu ajutorul unui parinte sau tutore. 

Sticky Art isi rezerva dreptul de a inchide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri, sau de a refuza vanzarea de produse, la propria sa discretie. 

V. Datele Personale

Prin inregistrarea ca utilizator al Sticky Art va vom solicita o serie de date personale, precum numele si prenumele, adresa de email si alte informatii cu caracter personal, care sa permita identificarea dvs. ca utilizator al serviciului Sticky Art. De asemenea, pentru a va abona la newsletterul sau alertele Sticky Art va trebui sa ne comunicati o adresa de e-mail valida precum si alte date legate de dvs. Va rugam sa accesati pagina in care va este prezentata Politica de Confidentialitate pentru a va informa cu privire la informatiile colectate de Sticky Art, cu privire la modul in care sunt folosite acestea, precum si la drepturile cu privire la protejarea intimitatii dvs. 

VI. Procedura de cumparare

Pentru a cumpara si intra in posesia produselor oferite spre vanzare pe Sticky Art este necesara parcurgerea urmatoarelor etape:

- identificarea si alegerea produselor

- inregistrarea dvs. ca utilizator al Sticky Art

- efectuarea platii produselor. Plata se efectueaza prin ramburs, prin transfer bancar/ordin de plata sau online, cu un card de debit/credit, in conditiile reglementate la Capitolul VII, iar costul final va contine pretul produsului comandat cu TVA inclus, pretul livrarii si, daca este cazul, pretul timbrului verde, in conformitate cu dispozitiile HG448/2005.

- livrarea produselor comandate si achitate va fi insotita, daca este cazul, de certificatul de garantie, de certificatul cu privire la service-ul post-vanzare asigurat de catre producator/importator/distribuitor si/sau alte certificate daca este cazul.

Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe Sticky Art, sunteti de acord cu forma de comunicare (telefonica sau prin e-mail) prin care Site-ul isi deruleaza operatiunile. 

VII. Cum cumpar

VII.1. Preturile

Cu exceptia cazurilor in care este prevazut altfel, preturile produselor afisate pe Sticky Art reprezinta preturile finale de cumparare si includ TVA (taxa pe valoare adaugata de 19%, valabila in Romania). Preturile finale de cumparare pot fi preturi sugerate de catre producatori sau furnizori, sau pot fi estimate in functie de preturile standard practicabile la nivelul industriei produsului comercializat. Preturile finale de cumparare pot sa nu reprezinte cele mai competitive preturi de pe un anumit segment de produse sau pentru o anumita perioada. 

VII.2. Metode de plata

Pentru efectuarea platii produselor comandate, puteti alege dintre urmatoarele metode de plata: transfer bancar/ordin de plata, numerar/cash la livrare sau online, cu un card de debit/credit. Daca ati ales ca metoda de plata transferul bancar/ordin de plata, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda plasata si va ofera informatiile relevante pentru comanda si plata. Aceste informatii le veti primi si prin e-mail, sub forma unei facturi (detalii in cap. VII.2.1). Daca ati ales sa platiti numerar/cash la livrare, dupa plasarea comenzii veti primi prin e-mail informatiile relevante pentru comanda dvs., sub forma unei facturi, urmand sa efectuati plata produsului catre persoana care efectueaza livrarea.

Livrarea produselor pentru comenzile ce depasec valoarea de 300 Lei inclusiv TVA se face GRATUIT. In cazul comenzilor cu o valoare mai mica de 300 Lei inclusiv TVA costul livrarii este 21 Lei inclusiv TVA.

Costul transportului de 21 Lei inclusiv TVA este valabil pentru colete in limita a 1 Kg. In cazul coletelor ce depasesc 1 Kg, se va percepe 1 Leu pentru fiecare Kg suplimentar.

VII.2.1. Cum cumpar si platesc produse de pe site-ul Sticky Art prin transfer bancar/ordin de plata?

Puteti cumpara produse prin Sticky Art urmand 3 pasi:

a. Selectati produsul pe care doriti sa-l achizitionati si apasati pe linkul\\\"Trimite Comanda\\\".

b. Introduceti/confirmati datele dvs. personale.

Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre dvs. Va rugam sa completati corect formularul si sa indicati persoanele catre care se face facturarea si livrarea. Adresa de e-mail are importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise prin e-mail. O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de comanda. Mai mult de atat, Societatea nu va putea sa va contacteze si sa va informeze asupra starii comenzii dvs. Daca adresa de livrare nu este aceeasi ca adresa de facturare, indicati acest lucru prin debifarea optiunii. Adresa pentru livrare este aceeasi cu adresa de facturare de la sfarsitul formularului. Alegeti metoda dorita de plata si confirmati datele alegand \\\"Pasul urmator\\\". Daca adresa de livrare, sau adresa de facturare, sau ambele adrese nu sunt aceleasi cu adresele pe care le aveti inregistrate in contul de utilizator de pe Site, inainte de a trece la urmatorul pas din procesul de plasare a comenzii, introduceti adresele de facturare si/sau de livrare valabile pentru comanda respectiva. Daca ati ales metoda de plata Transfer bancar/ordin de plata, veti primi prin e-mail o factura cu toate datele privitoare la comanda dvs., urmatorul pas fiind efectuarea platii in cel mai scurt termen. In procesul efectuarii platii prin transfer bancar/ordin de plata, trebuie sa mentionati la sectiunea Detalii de plata a ordinului de plata, numarul facturii primite prin email, care reprezinta confirmarea comenzii plasate. Dupa efectuarea platii prin transfer bancar/ordin de plata, va rugam sa ne trimiteti o confirmare de plata la adresa contact[at]sticky-art.ro, in maximum 24 de ore.

IX. Descrierea si returnarea produselor

Sticky Art depune toate eforturile pentru a fi cat se poate de precis. Cu toate acestea, Sticky Art nu garanteaza ca descrierile produselor sau a altor tipuri de materiale care au legatura cu acestea sunt precise, complete, curente sau fara erori. Daca un produs oferit de Sticky Art este diferit fata dedescrierea aferenta acestuia de pe Site, il puteti returna respectand prevederile Politicii de returnare a produselor a Site-ului si in conformitate cu legislatia romana in vigoare. 

Returul produselor se accepta conform termenilor si conditiilor mentionati mai jos si sunt in conformitate cu prevederile O.U.G. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative.

Produsele care fac obiectul comenzilor incheiate online, pot fi returnate, fara invocarea vreunui motiv intr-un termen de 14 zile de la data primirii acestora; inainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile calendaristice incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului.

In cazul persoanelor juridice (acestea nu au calitate de consumator) ne rezervam dreptul de a accepta sau nu returul produselor.

Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator. Iti recomandam pastrarea ambalajului original pentru protejarea integritatii produselor.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (nedezlipite de pe hartia suport, neindoit, nesifonat, fara urme de murdarie, zgarieturi);

Consumatorul este responsabil doar in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii acestora, conform art. 14, alin. 3 din OUG 34/2014.

Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maxim 14 (paisprezece) zile calendaristice de la data informarii Societatii de catre Consumator asupra deciziei sale de retragere din contract si acceptarea returului. Societatea va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat, in cazul in care Societatea nu s-a oferit sa recupereze ea insasi produsul (se va lua data cea mai recenta). Suma de bani aferenta produselor returnate se va restitui ulterior verificarii produselor dupa stabilirea de comun acord a modalitatii de restituire sau conform procedurilor legale.

Exceptii:

Exceptiile privind dreptul de retur (nu se accepta returul lor) sunt enumerate exemplificativ, fara a ne limita la urmatoarele (conform art. 16 OUG 34/2014):

a. Produsele pentru ingrijire personala, cosmetice, parfumuri, produsele pentru igiena intima si produsele pentru igiena dentara pot fi returnate doar daca sunt sigilate.

b. Saltelele, decoratiunile si obiectele textile se pot returna doar daca sunt sigilate sau nu au fost indepartate etichetele acestora

c. Jucariile produsele pentru copii & bebe si produse pentru gravide se pot returna doar sigilate

DE RETINUT!

Stickerele noastre pot fi lipite pe orice perete cu conditia sa nu fie extrem de poros (dat cu var) si sa nu aiba denivelari foarte mari. Peretii cu denivelari pot crea bule de aer sub autocolant si astfel se reduce suprafata de contact. De asemenea, nu se recomanda lipirea pe caramida sau suprafete cimentate ce nu au fost vopsite.

Dupa zugravire, stickerele se lipesc dupa aproximativ o luna. Peretele trebuie sa fie bine uscat, in caz contrar pot aparea bule de aer.

Daca ati folosit vopsea lavabila cu un continut mare de teflon sau silicon, puteti sa fi sigur ca nici un sticker nu se va lipi pe peretele Dvs. Daca nu sunteti sigur, putem sa va trimitem un colt dintr-un sticker de-al nostru sa vedet daca se lipeste, sau folositi o bucata de scotch de hartie sa verificati daca se lipeste de perete.

Nu ne asumam raspunderea daca lipiti un sticker pe o suprafata poroasa, cu denivelari sau zugravite cu vopsea lavabila cu un continut mare de teflon, pe baza de silicon sau data cu var.

In cazurile in care produsele returnate prezinta deteriorari sau sunt incomplete, prezinta urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, ne rezervam dreptul de a opri o suma din valoarea produsului (valoare cu TVA), suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse.

De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate).

Te rugam sa verifici integritatea fizica a coletelor in momentul in care le primesti de la curier in prezenta acestuia si sa ceri intocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor daca produsele prezinta urme de deteriorare. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.

X. Recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut

Utilizatorii pot posta recenzii, comentarii sau alte tipuri de continut; trimite sugestii, idei, pune intrebari, propune articole sau, alte tipuri de materiale, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu incalca dreptul la intimitate sau legea cu privirela protejarea proprietatii intelectuale; nu contine virusi informatici, comunicari comerciale, politice, care instiga la ura sau intoleranta pe motive etnice, religioase, rasiale, de orientare sexuala, mesaje colective sau alte forme de spam. In vederea postarii de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut, nu puteti folosi adrese de e-mail sau identitati false. Sticky Art isi rezerva dreptul, dar nu are obligatia de a elimina sau edita toate tipurile de continut postate de catre utilizatori si nu are obligatia de a revedea periodic acest continut. Odata cu postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe Sticky Art, transmiteti, in afara cazurilor in care Societatea indica altfel, drepturile de proprietate intelectuala, in mod neexclusiv, perpetuu, irevocabil, asupra materialelor postate. Societatea are dreptul de a modifica, reproduce, transmite, adapta, publica, distribui materialele postate de catre utilizatori, prin orice mijloc de comunicare in masa, din orice tara. Prin postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe Sticky Art, cedati dreptul Societatii de a folosi numele dvs. in relatie cu materialele postate; garantati ca detineti sau controlati intr-o alta forma, dreptul de proprietate intelectuala asupra materialelor pe care le postati; ca materialele postate nu violeaza nici una dintre conditiile de postare ale recenziilor, comentariilor, comunicarilor si alte forme de continut din partea utilizatorilor, ale Sticky Art. 

Sticky Art are dreptul, dar nu obligatia de a monitoriza, edita sau sterge, orice tip de continut sau activitati ale utilizatorilor pe Site. Sticky Art nu este responsabil si nu isi asuma responsabilitatea pentru nici unul dintre materialele postate de catre alte terte parti pe Site. Sticky Art are dreptul de a nu publica toate comentariile si articolele propuse de catre utilizatori.

XI. Forta Majora

Sticky Art, afiliatii sau/si in general furnizorii de produse sau servicii catre Sticky Art nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa Sticky Art. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare a echipamentului tehnic de la Sticky Art, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele Sticky Art, erorile de operare, precum si cazurile de forta majora stipulate de legislatia romana in vigoare.

XII. Publicitatea

Sticky Art poate afisa, in paginile sale, reclame la produsele din oferta sa precum si la produse ori servicii apartinand tertilor. Prin utilizarea Sticky Art si prin acceptarea Termenilor si Conditiilor de utilizare ale acestuia si a Politicii de confidentialitate, va exprimati in mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicari cu caracter comercial.

XIII. Reclamatii privind incalcarea legii referitoare la protejarea proprietatii intelectuale

Sticky Art respecta dreptul la proprietatea intelectuala a tertilor. Daca ati observat ca Site-ul contine informatii care incalca dreptul acestora la proprietate intelectuala, va rugam sa ne trimiteti o instiintare la adresa de email: contact[at]sticky-art.ro, sau sa ne contactati telefonic, sau la adresa de corespondenta, afisate la capitolul Despre noi din prezentul contract. 

XIV. Legislatia aplicabila

Serviciile oferite de Societate prin intermediul Sticky Art sunt guvernate de dispozitiile legilor romane in vigoare.

Termenii si conditiile Sticky Art se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul Sticky Art. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, litigiile dintre Parti se vor supune rezolvarii instantelor judecatoresti competente de la sediul Societatii. 

XV. Prezentarea ofertei 

Sticky Art isi rezerva dreptul de a opera oricand, orice modificari asupra preturilor si datelor tehnice prezente pe site-ul Sticky Art, fara o instiintare prealabila. Datele tehnice prezente pe site-ul Sticky Art au caracter informativ si nu reprezinta o obligatie contractuala. Fotografiile de pe site-ul Sticky Art au caracter informativ si pot exista diferente intre acestea si produs.


XVI. SCHIMBAREA PRODUSELOR

In cazul in care doriti sa schimbati produsul achizitionat cu un alt produs din diferite motive: nu este marimea potrivita, nu va place culoarea, nu va place modelul, tot ce aveti de facut este sa faceti o solicitare (telefonica, email, whatsup, FB messenger) catre Sticky Art.

Shimbarea produselor poate fi efectuata in termen de 14 zile de la primirea coletului. Produsele purtate, cu urme de uzura nu pot fi schimbate. Pentru schimbarea unui produs toate taxele de transport sunt suportate de client. 


Disponibilitatea serviciului

Administratorul Stickere.demo.ro (stickere.demo.ro) isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului Stickere.demo.ro (stickere.demo.ro) in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email contact@sticky-art.ro